De meiden achter de telefoon

Yentl, Mariska en Agnes

Als je het hebt over ‘de meiden achter de telefoon’ dan zou een buitenstaander kunnen denken, dat dat weinig complimenteus is. Maar wie Beers kent weet wel beter; niets is minder waar. In ons gesprek met Shirley van Beers merkte zij al op, dat ze “erg positief is over deze meiden”. In dit artikel stellen we ze graag stuk voor stuk, maar ook als team, graag aan u voor: Yentl, Mariska en Agnes.

Bij Beers werken we hard en word je geaccepteerd om wat je doet en wie je bent. Er worden geen verschillen gemaakt

Wat hebben een Hongaarse, een oer-Hollandse en een half-Surinaamse dame met elkaar gemeen? Geen idee zou je denken. Behalve als het om deze drie gaat: Ze kunnen het goed met elkaar vinden, houden werk en privé niet gescheiden, gaan goed met elkaar om, ze steunen en helpen elkaar en ze mogen elkaar oprecht. Geen wonder dus, dat ze goed samenwerken en van grote toegevoegde waarde voor het bedrijf zijn.

Mocht er eentje ziek zijn, vrij of vakantie hebben, dan pakken ze de taken moeiteloos van elkaar over, want ze weten wat hun verantwoordelijkheid is. In de kwaliteit van de servicedesk is dat dan ook direct terug te zien.

“Bij Beers werken we hard en word je geaccepteerd om wat je doet en wie je bent. Er worden geen verschillen gemaakt. Het vertrouwen in elkaar is de basis voor een goede samenwerking.” vertelt Yentl. Het hechte team stelt zich voortdurend in dienst van de klant. Zo wordt elke dag de puzzel, wat de planning toch vaak is, weer opgelost. De monteurs moeten immers tijd genoeg hebben om het werk goed uit te voeren, maar dan wel binnen de grenzen van de tijd. “Soms is dat lastiger dan het lijkt want we hebben het druk. En in geval van een storing wil de klant meteen een oplossing, maar kunnen we die soms pas binnen twee of drie werkdagen bieden.” vervolgt ze. “De klant helpen om dit te accepteren is niet altijd even gemakkelijk. Maar zo lang je maar blijft uitleggen hoe het zit en respect blijft houden voor het gevoel van de klant, komen we er iedere keer weer uit.”

Mariska vertelt, dat ze voorheen een soortgelijke baan had. “Maar hier bij Beers is alles gewoon leuker en beter. De systemen waarmee we werken zijn top, de collega’s zijn top en het plannen gaat hier veel beter.” zo legt Mariska uit. Het gaat deze meiden er om, dat iedereen tevreden is. “Dat is onze taak, ook wanneer er een storing is. Dan moeten mensen zo min mogelijk last ervaren” vult ze aan. Dat het onderling wel eens botst is logisch, en ze kunnen heel soms zelfs echt boos op elkaar zijn. “Maar dat spreken we dan met elkaar uit en dan gaan we weer verder waarin we goed zijn: de klant bedienen en service verlenen. Ik heb de baan die ik graag wilde” besluit ze.

Dat het onderling wel eens botst is logisch, en ze kunnen heel soms zelfs echt boos op elkaar zijn

Voor Agnes is dit de perfecte baan. Ze haalt eruit wat erin zit en maakt overal het beste van. Zij ervaart geen dag als hetzelfde en dat is het ook niet. De afwisseling in het werk is groot doordat de verschillende taken steeds onderling verdeeld zijn. Zo hebben ze iedere dag iets anders te doen. Agnes vertelt: “Beers voelt voor mij als mijn tweede thuis. We zijn alle drie verschillend en toch zijn we één. Het is altijd gezellig ondanks de druk van het werk. Want druk zijn we wel. Maar aan het einde van de dag is alles wel weer voor elkaar.”

‘De meiden achter de telefoon?’ Een fraai stel!

Dit artikel is onderdeel van het derde elektrotechniek magazine van Beers Elektrotechniek & Service
Alle magazines zijn te vinden op magazine.beerselektro.nl | Beers brengt verlichting! contact opnemen

Gerelateerd

Beers Elektrotechniek B.V.

Beers brengt verlichting!

Beers is een installatiebedrijf dat actief is in de bouwsector en gespecialiseerd is in Elektrotechniek en Service en Onderhoud. Met een aparte afdeling voor elk van deze twee vakgebieden, kunnen wij zowel grote bouwondernemingen, woningbouwcorporaties als particulieren van dienst zijn. Ons werkterrein bevindt zich vooral in Rotterdam en omstreken.

Bezoek website

Morsestraat 20
2652XG Berkel en Rodenrijs