Houtrot reparatie is High Tech

Big data doet zijn intrede in gevelonderhoud

Infinity Services | Nico Heijmen

Binnen het vastgoed zijn er volop ontwikkelingen. Digitalisering is er daar een van. Het licht wellicht niet voor de hand, maar digitalisering speelt ook een rol bij het onderhoud van kozijnen. En wel zo dat onze kozijnen zelf aan de bel trekken, wanneer onderhoud vereist is. Ideaal – en een product van de samenwerking tussen Imto Schilderwerken en Infinity Repair & Services. Deze samenwerking biedt grote voordelen aan opdrachtgevers en leidt tot een integrale aanpak van gevelonderhoud.

Infinity Repair heeft een totaalconcept ontwikkeld voor deelvervanging van aangetaste kozijnen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste productiemethodes en ICT toepassingen. Een track & trace systeem is geïntegreerd in onze producten. Deze geprefabriceerde kozijnen zijn voorzien van track & trace en chips, waarmee verbinding wordt gelegd met het Infinity Repair BIG DATA systeem. Zo lezen we altijd en overal op afstand uit wat de staat is van een kozijn.

Binnen onze branche wordt circulaire economie steeds belangrijker. Infinity Repair brengt dat in de praktijk door hergebruik van de goede delen van een bestaand kozijn. De slechte delen vervangen we met een duurzaam product, gemaakt van Accoya hout. Momenteel het enige bouwmateriaal met een Cradle to Cradle Gold certificaat.

Niet alleen met het duurzaam herstellen van kozijnen, passend bij onze circulaire ambities, werken wij aan duurzaamheid. Ook het proces voorafgaand aan de productie is duurzaam. Door met big data de staat van gevels en kozijnen uit te lezen, optimaliseren wij het onderhoudsproces. Dat is prettig voor onze klanten, maar ook bijzonder duurzaam. Reparatie is duurzamer dan vervanging. Zeker wanneer die reparatie zelf ook nog eens heel duurzaam is.

Om onze dienstverlening te optimaliseren komen wij met Infinity Services. Zij voeren duurzaam onderhoud uit voor onze licentiehouders. Die gebruikers van onze duurzame kozijnen, die geen omkijken willen hebben naar gevelonderhoud. Infinity Services zorgt, in samenwerking met Infinity Repair, voor het totaalonderhoud van uw gevel. In het bijzonder voor wat het voorkomen en herstellen van houtrot betreft. Maar ook scharnieren en schilderwerk worden duurzaam onderhouden. Hiermee ontzorgen wij u als licentiehouder in het gehele proces van houtrotherstelwerkzaamheden en kunnen de kozijnen er weer jaren tegen.

Dankzij Infinity Services vindt uw proces probleemloos doorgang en is onderhoud beheersbaar. Wij ontzorgen en dragen bij aan uw onderscheidend vermogen. Zo focust u zich op datgene waar u goed in bent.

Artikel is onderdeel van STIEL magazine een initiatief van Beers Service en onderhoud
Alle magazines zijn te vinden op magazine.beerselektro.nl | Beers brengt verlichting! contact opnemen

Gerelateerd

Beers Elektrotechniek B.V.

Beers brengt verlichting!

Beers is een installatiebedrijf dat actief is in de bouwsector en gespecialiseerd is in Elektrotechniek en Service en Onderhoud. Met een aparte afdeling voor elk van deze twee vakgebieden, kunnen wij zowel grote bouwondernemingen, woningbouwcorporaties als particulieren van dienst zijn. Ons werkterrein bevindt zich vooral in Rotterdam en omstreken.

Bezoek website

Morsestraat 20
2652XG Berkel en Rodenrijs