STIEL magazine

STIEL magazine is een initiatief van Beers Service & Onderhoud. Samen met een aantal vaste relaties, allen actief als service & onderhoud bedrijf binnen de vastgoedbranche, is deze eerste editie samengesteld. Deze bedrijven hebben een eigen kijk op vastgoedonderhoud van vandaag én morgen en hebben hun dienstverlening afgestemd op de sterk veranderende omgevingsfactoren. In dit online magazine leest u hoe zij daar invulling aangeven.

Een STIEL is het synoniem voor een beroep, vak, metier of professie. Het is een samenhangend geheel van arbeidstaken die voor de uitvoering een bepaalde vakkennis en -kunde vereisen, en dat losstaand van de individuele beroepsbeoefenaar kan voortbestaan en voor de maatschappij herkenbaar en van toegevoegde waarde is.

Van onderhoudsbedrijven binnen de vastgoedbranche wordt vandaag de dag geëist dat ze beter communiceren, processen digitaliseren, werken aan ketenintegratie, waarde toevoegen, haar opdrachtgevers werk uit handen nemen, de eindklant meer en meer centraal stellen enzovoorts. Maar uiteindelijk gaat het ook om kwaliteit, om vakkennis en vakwerk.

Klanttevredenheid begint en eindigt met het uitvoeren van een STIEL in optima forma. Dat is waar deze eerste editie van STIEL magazine over gaat.

Veel leesplezier!

Artikel is onderdeel van STIEL magazine een initiatief van Beers Service en onderhoud
Alle magazines zijn te vinden op magazine.beerselektro.nl | Beers brengt verlichting! contact opnemen

Gerelateerd

Beers Elektrotechniek B.V.

Beers brengt verlichting!

Beers is een installatiebedrijf dat actief is in de bouwsector en gespecialiseerd is in Elektrotechniek en Service en Onderhoud. Met een aparte afdeling voor elk van deze twee vakgebieden, kunnen wij zowel grote bouwondernemingen, woningbouwcorporaties als particulieren van dienst zijn. Ons werkterrein bevindt zich vooral in Rotterdam en omstreken.

Bezoek website

Morsestraat 20
2652XG Berkel en Rodenrijs