Terug van weggeweest: Danny Trouborst

Danny Trouborst is een trotse man. Trots op zijn gezin en trots op zijn werk. Al jaren gelukkig getrouwd en vader van twee dochters van 20 en 15 jaar oud. Ingetogen en straalt vertrouwen uit. Hij is in balans en zit bij Beers weer op zijn plek. Danny Trouborst is een 45 jarige sportieve Schiedammer in hart en nieren. Tussen 1994 en 2015 was hij werkzaam voor Beers en daar is hij in september 2018 teruggekeerd.

Een veteraan op het voetbalveld, maar ook in zijn rol als Bedrijfsleider bij Beers Elektro weet hij zijn ervaring met energie in te zetten als een bepalende middenvelder. Een no-nonsens pragmaticus die het leven accepteert zoals zich dat aandient. Hij leert van het verleden en en kijkt hoopvol naar de toekomst. Maar hij denkt niet te veel na in het hier en nu. Hij heeft geen spijt van de stappen zoals hij deze tot nu toe heeft gezet en geniet des te meer van de ruimte, het vertrouwen en de vrijheid die hij in zijn nieuwe functie geniet.

Voor alles is een tijd en plaats en mijn plaats is nu bij Beers.

Als jonge jongen is hij na de LTS begonnen als hulpmonteur in een werk-leertraject bij GTI. Na het behalen van zijn MSI is hij in 1994 begonnen bij Beers Elektro als hulpmonteur. In de 21 jaar die hij daar heeft gewerkt, heeft hij diverse opleidingen afgerond zoals ATSI, TSI en HBO Elektrotechniek en zich opgewerkt tot Projectleider. In 2015 scheidde zijn weg tijdelijk van die van Beers en is hij gaan werken als Projectmanager bij het voormalige Westhoeve (WETEC). Op aandringen van Aat van Beers is hij sinds 1 september 2018 weer terug als bedrijfsleider.

Trouborst: “Het zijn jaren geweest met up’s en down’s en ik heb wel kansen laten liggen. Als ik toen scherper was geweest, was ik misschien nu al een stap verder geweest. In het verleden ben ik al eens projectleider geweest. Dat ging niet zo goed. Ik kon de werkdruk toen niet aan. Er was sprake van een overspannen markt met gebrek aan goede monteurs. Ik heb dit onderschat en mijzelf overschat. Daarom heb ik toen eerst een stap teruggedaan om me verder te ontwikkelen. Dit heeft mij gemotiveerd om mijn HBO diploma te behalen en geleerd om af en toe meer afstand te nemen. Dat helpt bij het maken van de juiste keuzes. Al met al ben ik tevreden met hoe het is gelopen. Voor alles is een tijd en plaats en mijn plaats is nu bij Beers.”

“Beers is in mijn ogen nog steeds een (h)echt familiebedrijf, maar in die paar jaar dat ik weg ben geweest is het bedrijf enorm veranderd. De nadruk ligt nu op Service & Onderhoud, een duidelijk andere markt dan nieuwbouw. Dit vraagt veel van de organisatie, de mensen en de processen. In tegenstelling tot vroeger zijn we anders georganiseerd en werken we substantieel anders. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn altijd belangrijk geweest. Maar werken voor woningcorporaties en huurders of bewoners van vastgoed vraagt écht klant- en servicegericht werken. Dit vertalen wij in heldere communicatie, betrouwbare planningen en volledig gedigitaliseerde processen waarbij iedereen nog steeds de persoonlijke aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. De kwaliteit van vroeger leveren wij niet meer. We leveren meer, we doen beter, we zijn beter. Dat zie je terug aan de goede beoordelingen van onze klanten.”

werken voor woningcorporaties en huurders of bewoners van vastgoed vraagt écht klant- en servicegericht werken.

Trouborst ziet een geweldige uitdaging in het verder uitbouwen van het bedrijf in samenwerking met de nieuwste generatie Van Beers: Shirley van Beers. “Dankzij de ontwikkelingen in de markt ontstaan er zoveel nieuwe kansen. Denk bijvoorbeeld aan het voorzien in ouderenzorg, alle woningen zonder gas, zonnepanelen of energieopslag. Als technisch directeur een mooi groepje mensen om ons heen verzamelen en een kwalitatief hoogwaardige dienst uitvoeren, passend bij de markt van dat moment. Mijn ambitie is niet per se om groter te worden of meer mensen in dienst te hebben, maar wel een verbreding van onze activiteiten, in lijn met wat de markt vraagt. Ik geloof dat ik samen met Shirley het roer over kan nemen van Aat van Beers. Al jaren ben ik onderdeel van het geheel. Ik ken iedereen al zo lang en weet dat ik word gerespecteerd vanwege mijn inbreng, kennis en ervaring.”


Wilt u meer informatie of eenvoudig een afspraak met Beers Elektrotechniek inplannen? Vult u dan ons contactformulier in, dan mailen of bellen wij u spoedig terug.

Dit artikel is onderdeel van het tweede elektrotechniek magazine van Beers Elektrotechniek & Service
Alle magazines zijn te vinden op magazine.beerselektro.nl | Beers brengt verlichting! contact opnemen

Gerelateerd

Beers Elektrotechniek B.V.

Beers brengt verlichting!

Beers is een installatiebedrijf dat actief is in de bouwsector en gespecialiseerd is in Elektrotechniek en Service en Onderhoud. Met een aparte afdeling voor elk van deze twee vakgebieden, kunnen wij zowel grote bouwondernemingen, woningbouwcorporaties als particulieren van dienst zijn. Ons werkterrein bevindt zich vooral in Rotterdam en omstreken.

Bezoek website

Morsestraat 20
2652XG Berkel en Rodenrijs