Twins Bouw: een nieuwe samenwerking

Twins Bouw is een bouwbedrijf uit ’s-Gravenzande, wat zich voornamelijk richt op de agrarische sector. Logisch, zou je zeggen, want ’s-Gravenzande is een dorp gelegen in het Westland wat, vanwege het enorme areaal aan kassen, ook wel bekend is als ‘de glazen stad’. Beers Elektrotechniek is met dit mooie bedrijf een doorlopende samenwerking aangegaan. Er zijn inmiddels vijf projecten uitgevoerd. En de wederzijdse tevredenheid smaakt naar meer.

Frank van Koppen, projectbegeleider bij Twins Bouw, is al langer een goede bekende van Beers Elektro. Vanuit zijn vorige positie deed hij al met regelmaat zaken met Beers. Dat dat contact met zijn overstap werd voortgezet is dus eigenlijk niet zo verwonderlijk; wederzijdse tevredenheid moet altijd de basis zijn voor een gezonde samenwerking.

Twins Bouw, nu dus de nieuwe partner van Beers, richt zich volledig op nieuwbouw, renovatie, verbouw en schadeherstel in de utiliteitsbouw, voornamelijk in de agrarische sector. In het door Twins Bouw gerestylde pand vindt u onder één dak alle disciplines voor zowel de particuliere opdrachtgever als voor bedrijfsmatige opdrachtgevers. Inmiddels hebben zij al een reeks prachtige projecten op hun naam staan, niet alleen in het Westland maar bijvoorbeeld ook in Terneuzen en zelfs in Tunesië. Niets gaat Twins Bouw uit de weg. Eigenlijk mag je zeggen, dat voor Twins Bouw niets te gek is, al is het omdat ze veel deskundigen zelf in huis hebben: technische vakmensen, een eigen architect, financiële experts en zelfs een makelaar. Deze expertise stellen ze graag aan de klant beschikbaar, maar wordt hem of haar zeker niet opgedrongen. De opdrachtgever bepaalt uiteindelijk altijd zelf wat hij wil, ofschoon hij ruim voldoende kennis en advies krijgt om zelf verantwoorde keuzes te kunnen maken. Overigens wordt er waar nodig ook veelvuldig samengewerkt met externe deskundigen. Twins Bouw bouwt onder andere voor Twins Investments maar ook voor andere opdrachtgevers. Twins Investments ontwikkelt en verkoopt, met name bedrijfsunits.

Eerder al heeft Beers Elektrotechniek voor Twins Bouw onder andere het project ‘Den Harnasch fase 2’ in Den Hoorn gedaan, wat onlangs is opgeleverd. Momenteel voert Beers voor het project ‘Take Off’ in Berkel en Rodenrijs alle elektrotechnische werkzaamheden uit. Dit project betreft de bouw van 28 bedrijfsunits op het nieuwe bedrijventerrein ‘Oudeland’, variërend in grootte van 53 m2 tot maar liefst 291 m2 begane grond vloeroppervlakte. Veel glas in de straatgerichte gevel en grote raampartijen zorgen voor een vriendelijke en transparante uitstraling van de units. Het mooie van dit project is dat elke unit zowel gestandaardiseerd als ‘custom-made’ kan worden opgeleverd. Het kan dus ook qua elektrotechnische voorzieningen worden ingericht en opgeleverd zoals de koper dat wenst. En voor soortgelijke projecten is dat best uniek.

De samenwerking tussen deze bedrijven is dan ook gewoon goed te noemen, zeker omdat er sprake is van ketenpartners. En dat brengt kwaliteit. Dat dat tot tevredenheid leidt is meer dan plezierig. Voor beide bedrijven, én voor de uiteindelijke klant. Want daar gaat het om.


Gerelateerd

Beers Elektrotechniek B.V.

Beers brengt verlichting!

Beers is een installatiebedrijf dat actief is in de bouwsector en gespecialiseerd is in Elektrotechniek en Service en Onderhoud. Met een aparte afdeling voor elk van deze twee vakgebieden, kunnen wij zowel grote bouwondernemingen, woningbouwcorporaties als particulieren van dienst zijn. Ons werkterrein bevindt zich vooral in Rotterdam en omstreken.

Bezoek website

Morsestraat 20
2652XG Berkel en Rodenrijs