Verlichting op scholen vraagt om deskundigheid en flexibiliteit

Ieder onderwijsgebouw een Frisse School

In een schoolgebouw bevinden zich al snel honderden lampen. Opdat leerlingen en docenten op een prettige manier kunnen werken, gelden er uiteenlopende eisen voor de verlichting op scholen. De normen gelden voor de kwaliteit van het licht, maar ook voor het energieverbruik. Een verlichtingsexpert die wat orde kan scheppen in dit oerwoud van regels is daarom een welkome hulp voor alle scholen in het primair en voortgezet onderwijs.

Beers Elektrotechniek biedt niet alleen de benodigde deskundigheid, maar ook de flexibele aanpak waar het inplannen van werkzaamheden op scholen om vraagt.

Overheid vraagt scholen om inzet op duurzaamheid en leefbaarheid

De rijksoverheid streeft naar een gezond, duurzaam en comfortabel binnenmilieu op alle scholen. Hiertoe is een programma van eisen voor een zogeheten 'Frisse School' opgesteld. Twee thema's binnen dit programma zijn energie en licht. Beers Elektrotechniek adviseert u dan ook graag hoe ook uw school aan deze eisen kan voldoen. Met energiezuinige lampen zoals ledverlichting behalen scholen bijvoorbeeld eenvoudiger het vereiste energielabel.

Twee thema's binnen dit programma zijn energie en licht.

Tegelijkertijd moeten onder meer de verlichtingssterkte en regelbaarheid van het kunstlicht aan bepaalde normen voldoen. Beers Elektrotechniek heeft de kennis, kunde en ervaring in huis om ieder onderwijsgebouw aan deze eisen voor een Frisse School te laten voldoen.

Digitale en flexibele aanpak biedt scholen verlichting zonder overlast

De installatie, het onderhoud en eventuele reparaties van de verlichting op scholen mag uiteraard geen overlast opleveren voor scholieren of werknemers. Daarom is Beers Elektrotechniek ook in schoolvakanties en buiten de openingstijden van scholen beschikbaar. De digitale aanpak van Beers Elektrotechniek garandeert bovendien dat zowel het inplannen van afspraken, het bestellen van benodigde materialen als het versturen van facturen vlekkeloos verloopt. Dit maakt Beers Elektrotechniek tot een betrouwbare en flexibele partner voor scholen.


Dit artikel is onderdeel van Beers magazine 1 een initiatief van Beers Service en onderhoud
Alle magazines zijn te vinden op magazine.beerselektro.nl | Beers brengt verlichting! contact opnemen

Gerelateerd

Beers Elektrotechniek B.V.

Beers brengt verlichting!

Beers is een installatiebedrijf dat actief is in de bouwsector en gespecialiseerd is in Elektrotechniek en Service en Onderhoud. Met een aparte afdeling voor elk van deze twee vakgebieden, kunnen wij zowel grote bouwondernemingen, woningbouwcorporaties als particulieren van dienst zijn. Ons werkterrein bevindt zich vooral in Rotterdam en omstreken.

Bezoek website

Morsestraat 20
2652XG Berkel en Rodenrijs