Werken bij het leukste familiebedrijf

Bij Beers Elektrotechniek winden ze er geen doekjes om: het is gewoon het leukste familiebedrijf in de regio Rotterdam. Niet zozeer omdat de directie/eigenaren familie van elkaar zijn. Het zijn alle mensen die er werken, die het zo’n familiegevoel weten te geven.

In het laatste magazine van Beers Elektrotechniek & Service is er in meerdere artikelen al veel over te lezen: medewerkers die onomwonden vertellen hoezeer ze zich bij dit bedrijf ‘thuis’ voelen. En dat is niet zomaar. Iedereen, ongeacht zijn of haar functie wordt gewaardeerd om wie hij/zij is en wat hij/zij doet.

Daarnaast is er altijd veel persoonlijke aandacht voor elke medewerker en is de collegialiteit enorm. De bedrijfscultuur is zonder overdrijven informeel, maar wel met opgestroopte mouwen. Lekker Rotterdams dus. Niet voor niets zijn er onlangs weer vier stagiaires met een vast arbeidscontract verwelkomd. Dat alles maakt niet alleen, dat er nauwelijks verzuim is onder de medewerkers, maar ook dat de gemiddelde arbeidsduur maar liefst ruim 18 jaar bedraagt. Oftewel: de medewerkers lopen niet zomaar weg. Dat is niet voor niks natuurlijk.

De groei die het bedrijf doormaakt, betekent ook dat nieuwe collega’s altijd welkom zijn. Een informatief gesprek wordt er graag geregeld. Dan zie je vanzelf dat het echt het leukste familiebedrijf is.

Dit artikel is onderdeel van het derde elektrotechniek magazine van Beers Elektrotechniek & Service
Alle magazines zijn te vinden op magazine.beerselektro.nl | Beers brengt verlichting! contact opnemen

Gerelateerd

Beers Elektrotechniek B.V.

Beers brengt verlichting!

Beers is een installatiebedrijf dat actief is in de bouwsector en gespecialiseerd is in Elektrotechniek en Service en Onderhoud. Met een aparte afdeling voor elk van deze twee vakgebieden, kunnen wij zowel grote bouwondernemingen, woningbouwcorporaties als particulieren van dienst zijn. Ons werkterrein bevindt zich vooral in Rotterdam en omstreken.

Bezoek website

Morsestraat 20
2652XG Berkel en Rodenrijs